تصفیه بیولوژیک آب و فاضلاب-ppt
فهرست مطالب:
- چرخه آب
- انواع فاضلاب
- اهداف کلی تصفیه فاضلاب
- مقصود از تصفیه آب
- روشهای مختلف تصفیه آب و فاضلاب
- تصفیه زیستی (بیولوژیکی)
- اهداف تصفيه بيولوژيكي
- برخی میکروارگانیسم های موجود در فاضلاب
- تصفیه بیولوژیک هوازی
- تصفیه بیولوژیک بی هوازی
- تصفیه غیر هوازی
- تصفیه هوازی
- شاخص های آلودگی آب و فاضلاب
- تعریف BOD
- مقدار BOD به عوامل زیر وابسته است
- منحنی تغییرات BOD
- اکسیداسیون مواد آلی کربن دار
- اکسیداسیون ترکیبات آلی ازت دار
- تعریف BOD5
- میزان آلودگی فاضلاب های شهری
- دستگاه BODمتر دیجیتال
- تعریف COD
- انجام آزمایش COD به روش تقطیر برگشتی
- TOC
- چند نمونه از دستگاه TOC متر
- جامدات موجود در فاضلاب (TS)
- اکسیژن محلول DO
- حوضچه های ته نشینی
- نمایی از یک حوضچه ته نشینی
- بطور متوسط میزان کاهش شاخص های آلودگی در ته نشینی اولیه عبارتند از:
- تاثیر دما بر باکتریها
- تاثیر pH بر باکتریها
- مهمترین انواع تصفیه بیولوژیکی
- انواع تصفیه هوازی
- اکسیژن رسانی در تصفیه آب و فاضلاب
- روشهای هوادهی
- انواع هوادهی (در تصفیه آب)
- استفاده از اکسیژن خالص
- تعریف بار حجمی (بار هیدرولیکی)
- مواد غذایی مورد نیاز باکتریها
- تقسیم بندی روشهای تصفیه بیولوژیکی هوازی
- تصفیه بیولوژیک با کمک باکتریهای بی هوازی
- هضم لجن بیولوژیک
- مراحل هضم بی هوازی لجن
- ترکیب بیوگاز تولیدی در فرایند بی هوازی
- تاثیر دما بر تولید گاز
- تقسیم بندی باکتریها از لحاظ دمای مناسب برای رشد
- کاربرد بیوگاز
- خواص لجن هضم شده
- تصفیه هوازی
- صافی های چکنده
- نمایی از یک صافی چکنده
- انواع قطعات پلاستیکی تهیه شده برای صافی چکنده
- هوادهی در سیستم های صافی چکنده
- طبقه بندی صافی های چکنده از نظر شکل ساختمانی
- طبقه بندی صافی های چکنده از نظر میزان آلودگی قابل تصفیه
- برتری های صافی چکنده در مقایسه با استخر هوادهی
- سیستم تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال (هوادهی)
- نسبت غذا به میکرو ارگانیسم (F/M)
- شاخص حجمی لجن (SVI)
- شاخص جرمی لجن (SDI)
- لجن اضافه (دور ریز)
- منابع
فرمت: ppt
تعداد صفحات: 76
حجم فايل: 3892 كيلوبايت
توجه: تمامی فایل های این فروشگاه بصورت zip می باشد. لطفا پس از دانلود آن را از حالت فشرده خارج نمایید در صورت نداشتن برنامه winrar آنرا از اینجا دانلود کنید.
* در صورت بروز مشكل در خريد فايل مي توانيد از طريق ايميل و شماره تماس با ما در ارتباط باشيد.*